Website Jeltje Minnesma

Jeltje Minnesma is een coach on the job die als doel heeft om de patiënt/cliënt meer zelfredzaamheid en zelfmanagement te laten ervaren. Hierdoor wordt de patiënt onafhankelijk en zal zich blijer voelen.

Ze wilde graag een website laten maken, zodat ze zichtbaar is op internet en dat mensen makkelijker contact met haar kunnen leggen. Haar website is gemaakt in WordPress met op maat gemaakt thema.
Wanneer er een nieuwe training in haar programma komt, kan ze deze zeer gemakkelijk in de achterkant van de website toevoegen en uploaden. Daarna kunnen mensen die geïnteresseerd zijn in een training het interesse formulier invullen.

Ik heb ook weer veel geleerd van het maken van deze website, omdat ik nog nooit een WordPress thema had gemaakt. Ook heb ik meer geleerd over WordPress zijn werking.

Link: https://jeltjeminnesma.nl/